De filosofie van Love Radius (voorheen Je Porte Mon Bébé) is niet enkel gericht op de praktische kant van het babydragen, maar vooral op het helpen van ouders bij het luisteren naar hun kind, vertrouwen op te bouwen en vrije wil terug te winnen, die vaak tijdens de zwangerschap verloren ging. Love Radius beantwoord de primaire nood van het kind door een noodzakelijke bewegingsvrijheid te bieden.

Voor Love Radius is dragen belangrijk in de ontwikkeling van het kind omdat deze aan de basis ligt van ouderschap en de relatie volwassene-baby. Het bepaalt mee de basis voor latere communicatie. Babydragen is een zachte ervaring in delen die een positieve band tussen ouders en kind opbouwt. 

Hun filosofie draait ook rond soepelheid, zoeken en in vraag stellen. Daarom is de draagdoek van Love Radius anders dan andere. Love Radius biedt ook ateliers of videos om ouders alle draagposities te leren op eenvoudige wijze. Ze bieden een verantwoordelijke verkoop en een service met advies voor beginnende of meer ervaren gebruikers.

Je Porte Mon Bebe
 


Copyright 2020 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious